Srbija

Direktno.rs

18. 01. 2022. 17:26 10

Član biračkog odbora falsifikovao potpise (VIDEO)

Referendum o promeni Ustava protekao je, kao i svaka vrsta glasanja pod naprednjačkom vlašću, uz ogroman broj neregularnosti i prekrajanja izborne volje građana. Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji može biti knjiški primer "regularnosti" referenduma.

Na snimku se vidi kako član biračkog odbora "uvećava" izlaznost građana tako što falsifikuje potpise onih koji nisu izašli, ne bi li rezultat išao u korist vlasti.

Kao što poznata izreka kaže: "Nije bitno ko glasa, već ko broji glasove", tako i kod naprednjaka nije bitno za šta su se građani odlučili, već ko je u biračkom odboru.

I pored svih mahinacija, pritisaka, beskrupulozne krađe i nameštanja, naprednjaci nisu uspeli toliko da fingiraju izbornu volju glasača, pa su dosegnuli "samo" do 59,73 odsto glasova za promenu Ustava.

Jasno je šta bi se desilo da nisu imali članove biračkog odbora poput gospodina sa snimka. Jasno je i naprednjacima šta ih čeka na proleće, pa su zbog toga panično "glasali" umesto drugih, ne bi li očuvali privid podrške koja je očito iz dana u dan sve manja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati