Srbija

Direktno.rs

10. 01. 2022. 16:08 4

Frka u SNS zbog kriminalne obnove SPENS-a

Potpredsednik Narodne stranke (NS) i predsednik GrO NS Novi Sad, Borislav Novaković, obavetio je javnost da je od zamenice javnog tužioca, Gordane Rainović, obavešten da je policiji upućen zahtev za "prikupljanje potrebnih obaveštenja" u vezi krivične prijave povodom kriminalne obnove bazena na SPENS-u.

- Pravni ping-pong oko krivične prijave povodom kriminalne obnove bazena na SPENS-u je počeo! Iz osnovnog tužilaštva gde je prijava podnešena 05.11.2021. (KT 4185/21), prosleđena je Višem javnom tužilaštvu, odeljenje za suzbijanje korupcije (KTKO 542/21). Jutros sam od zamenice javnog tužioca Gordane Rainović obavešten da je policiji upućen zahtev za "prikupljanje potrebnih obaveštenja". Njena procena je da se od policije očekuje da u roku od 2-3 meseca počne sa prikupljanjem informacija(?!?). Sportski rečeno počelo je lako razgibavanje i šutanje lopte u aut. Nećemo to dozvoliti - napisao je Novaković na Fejsbuku, dodavši da će pratiti tok istrage i o svemu obaveštavati javnost.

Podsetimo, nakon sanacije bazena na SPENS-u u koju je uloženo 127 miliona dinara, pokazalo se da su radovi izvedeni neprofesionalno i da treba ići u ponovnu obnovu.

Radovi su povereni firmi “Max Cor“ koja se bavi prodajom električnih uređaja i koja u momentu potpisivanja ugovora nije imala ni tehničke, ni kadrovske uslove za izvođenje radova

Vlasnik pomenute firme je Igor Ajduković, blizak gradskoj vlasti i SNS-u.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati