Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Rešetka.rs ]

15. 11. 2021. 15:31 14

UHVAĆEN Faraon gledao "orlove" u Lisabonu (VIDEO)

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je na stadionu u Lisabonu bodrio fudbalere Srbije. U kabinetu prvog čoveka Leskovca od jutros ne odgovaraju na pozive Rešetke, te nisu uspeli da ih priupitaju da li je njegova poseta možda i poslovna, kao ni koliko će se tamo zadržati.

Redakciji Rešetke dostavljeni su snimci sa tribina sa utakmice u Lisabonu na kojima se vidi SNS gradonačelnik, a on čak pomalo i negoduje zbog toga što je snimljen na tribinama.

Ipak, faraon iz Leskovca vidno je radostan zbog uspeha srpskih fudbalera. Na zvaničnom gradskom sajtu samo stoji čestitka gradonačelnika Leskovca srpskim fudbalerima:

- Momci, hvala vam što ste nas ponovo učinili ponosnim i još jednom dokazali da je Srbija zemlja velikih sportista. Čestitam na fantastičnoj igri, hvala vam što ste svim srcem igrali za svoju zemlju. Živela Srbija!

Podsetimo, Srbija je savladala Portugal u najbitnijem meču ove generacije i plasirala se na Svetsko prvenstvo u Kataru. Naš tim je golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu uspeo da dođe do preokreta i velike pobede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati