Srbija

S. M.

29. 09. 2021. 19:13 11

"KOJA JE OVO OFANZIVA?" U par sekundi rekao sve o stanju u državi (VIDEO)

U kakvoj državi, bezakonju i beznađu živimo najbolje je ilustrovano u razgovoru jednog Kuršumličana sa predsednikom opštine, Vojkanom Čarapićem, kojeg je građanin pozvao, jer od parkiranih vozila Javno komunalnog preduzeća u Kuršumliji, koja su blokirala put u naselju Baćoglava nije mogao da prođe do svog sela Trmka, koje je na samoj administrativnoj liniji sa južnom srpskom pokrajinom Kosovom i Metohijom.

Vidno uznemiren, Dragoljub Simić, koji je uredno poželeo prvo dobro jutro predsedniku pitao ga je telefonom: “Koja je ovo ofanziva?“ i zašto su komunalci blokirali put. Čarapić, kako se čuje na snimku loptu prebacuje na meštane Baćoglave, a Simić mu lepo kaže da je put blokiran vozilima komunalaca i dodaje, pošto ga predsednik Čarapić ubeđuje da su Baćoglavčani blokirali put, da on nije ćorav i da vidi da su to komunalni kamioni. Čarapić tada odgovara da ga Simić maltretira.

- Ne maltretiram te, samo te pitam ko te je postavio, narod ili ko, šta je problem? Što si došao tu ako nećeš da komuniciraš sa narodom - pitao je Simić predsednika koji mu je nakon toga spustio slušalicu!

Ranije smo pisali da već treći dan traje pravi mali rat na putu u naselju Baćoglava, da meštani žele da finansiraju i priključe se na gradski vodovod, a da kako im lokalna samouprava nije izašla u susret, nisu dozvolili da prođu smećari i izbace đubre na privremenom smetlištu, koje je nedaleko od izvorišta  iz kojeg se puni rezervoar sa vodom za potrebe ovog naselja. Analizom je utvrđeno da ta voda nije za piće. Od srede su komunalci udarili kontru, pa su dovukli sva vozila koja imaju i potpuno blokirali put, te nikome ne dozvoljavaju da prođe. Čak ni vojni sanitet koji je bolesnog vojnika prevozio sa baze do bolnice, nije mogao da prođe, o čemu smo juče pisali.

Policija ćuti, a meštani, kao i vozači kamiona već 48 sati ne mrdaju sa puta. Ispada da je Simić u pravu i da je ovo neka ofanziva.....

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati