Srbija

Direktno.rs

12. 09. 2021. 16:02 0

SSP: Zbog nestručnog direktora izgoreo buldožer od 40 miliona

"SSP je povodom poslednjeg požara na deponiji Jeremijino polje zahtevao odgovornost i smenu direktora JKP Komunalne službe Marka Marjanovića, jer se požar ovog leta ponavljao više puta, te je izazvana potencijalna opasnost po zdravlje ljudi i nanešena velika materijalna šteta preduzeću i gradu. Prema poslednjim informacijama, izgoreo je i buldožer, čija je vrednost blizu 40 miliona dinara", piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Požarevac koje prenosimo u celosti.

"Prema dostupnim informacijama o biografiji direktora Marjanovića, može se zaključiti da on apsolutno ne ispunjava uslove za obavljanje ove funkcije, obzirom da je visoko obrazovanje stekao 2019. godine i da se nikada ranije nije bavio poslovima upravljanja otpadom, pa je neverovatno da neko sa ovakvom biografijom može da upravlja bilo kojim javnim preduzećem.

Ovo je samo još jedan dokaz kako Srpska napredna stranka novac i imovinu svih Požarevljana poverava nestručnom kadru.

Političku odgovornost mora da snosi i gradonačelnik, koji je bio saglasan sa postavljanjem Marka Marjanovića na mesto direktora JKP iako ne ispunjava uslove za obavljanje te funkcije.

SSP Požarevac će se i u narednom periodu baviti svim pitanjima od opšteg interesa po građane Požarevca", zaključuje se u saopštenju požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati