Srbija

Direktno.rs

15. 02. 2021. 06:39 1

Ulica u Novoj Pazovi iz horor filmova

Stanovnici ulice Boška Buhe u Novoj Pazovi, godinama se suočavaju sa poplavom kada pada kiša. Tada je nemoguće peške proći jer je ulica skroz poplavljena, a nivo vode je toliko visok da se teško prolazi i automobilom! Posle višegodišnje borbe sa opštinskom vlašću, uspeli su da se izbore, da se u ulici uradi gradska kanalizacija.

Posle nekoliko meseci rada, izvođač radova, angažovan od strane opštine Stara Pazova, završio je radove, prokopao ulicu, provukao kanalizacione cevi i ostavio neasfaltiranu ulicu. Atmosferska (kišna) kanalizacija nije urađena, tako da će stanovnici ulice Boška Buhe imati isti problem, koji su imali i pre.

Vlasnicima kuća u ulici ponuđeni su ugovori za priključenje na gradsku mrežu, ako plate odmah 500 evra, ili na dve rate 600 evra. Ulica ima preko 100 kuća, tako da će građani svojim sredstvima isplatiti gradsku mrežu!

Održan je protestni skup građana ulice Boška Buhe, zbog loše izvedenih radova odluke opštinske vlasti da se ulica ne asfaltira, već da se okrpe rupe.

Na skupu je dogovoreno:

1. Da se od nadležnih u opštini zahteva asfaltiranje kompletne ulice, a ne krpljenje rupa;
2. Da se reši problem odvođenja atmosferskih voda;
3. Da se srede javne površine i trotoari pored kuća, koji je uništen kopanjem;

Izabran je Odbor koji će skupljati potpise peticije i zastupati građani razgovoru sa predstavnicima opštine: Dragica Malešević, Petar Dragojlović, Dragan Đukić, Đuro Rusić i Miljenko Novaković.

- Danas sam obišao ulicu Boška Buhe, slikao i uverio se na licu mesta kako ulica izgleda, kao iz horor filma "Strava u ulici Brestova" - javio nam je naš čitalac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati