Srbija

Direktno.rs

03. 01. 2021. 21:42 15

Haos u Skupštini Velike Plane: "Čišćiji grad, toplanja, retrovizor" (VIDEO)

Skupština Velike Plane naliči na skupštinu Srbije i poslanici se baš kao u onoj velikoj ne snalaze baš najbolje sa jezičkim zavrzlamama i pravopisom. Slike iz parlamenta nisu više čak ni smešne, jer naliče na film "Tesna koža i Šojića iz realnog života".

- Za vršioca direktora javno-komunalnog preduzeća "Miloš Mitrović" predlažem gospodina Dragana Božilovića - a onda upad poslaniku sa strane i ne baš suptilno sufliranje "ks ks ks, ne ne, Gradska Toplana" i odgovor "a gradska toplanja".

Poslanici očigledno ne znaju više ni o kojim preduzećima se na sednicama govori i koga postavljaju za direktore javnih preduzeća, jer to je za njih samo titula i funkcija. Ništa bitno.

Briljirala je na ovoj sednici, ipak, poslanica koja nije čula za funkciju revizora.

- Ja sam došla do podataka koji se moraju objasniti u skupštini opštine građanima Velike Plane. Po nalazima retrovizora koji je imenovala opština - rekla je poslanica samouvereno, očigledno misleći da se revizor nekim čudom zove retrovizor.

Kolega je poslanicu ispravio i dodao "i nemamo mi u opštini nikakve retrovizore, mi imamo opštinskog revizora". A onda je poslanica imala još jedan lapsus jer "se uopšte ne primećuje da je grad čišćiji".

Možda je vreme da se građani zapitaju zašto i do kada će nas predstavljati ljudi koji nemaju osnovnu pismenost, ne znaju kako se izgovaraju reči i ne znaju verovatno ni na kojim su funkcijama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati