Srbija

[ Izvor: Beta ]

11. 09. 2020. 13:43 0

SSP Niš: Nedopustivo da Milenković bude direktor škole

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) iz Niša saopštio je da ideja da Miljan Milenković, za koga postoje indicije da je upućivao lascivne komentare maloletnoj učenici i koji je postavio kamere u prostorije Lutkarskog pozorišta u kojima se deca presvlače, bude postavljen za direktora osnovne škole "Dr Zoran Đinđić" dokazuje da naprednjaci grad Niš doživljavaju kao plen sa kojim mogu da rade šta hoće, pa čak i da ugrožavaju decu.

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde Niš zahteva od gradonačelnice i nadležnih da zaustave ovu sramotu i stanu u zaštitu roditelja i dece.

Članovi Inicijativnog odbora u saopštenju su naveli da od gradonačelnice koja je izjavila da Milenković nema njenu podršku traže odgovore na pitanja:

1. Ko je predložio Milenkovića za direktora i ko je iz Školskog odbora glasao za njega?

2. Šta bi trebalo da se desi pa da načelnik Školske uprave Dragan Gejo shvati da predlog Milenkovića za mesto direktora ne samo da je sporan, nego je nedopustiv?

3. Ako očigledno deca iz osnovne šklole "Dr Zoran Đinđić" nisu predmet njene brige, za čiju decu vi radite?"

SSP je dodala i da su se roditelji osnovaca pobunili i započeli potpisivanje peticije, da niko iz gradske vlasti nije želeo da ih čuje, ali da je usledila uobičajena reakcija SNS aktivista - pretnje i zastrašivanje roditelja, naročito majki.

Školski odbor Osnovne škole "Dr Zoran Đinđić" u Nišu izabrao je nedavno za direktora profesora fizičkog vaspitanja Miljana Milenkovića, koji je prethodno u delu javnosti kritikovan za "nedolično ponašanje" prema maloletnicima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati