"Željko Mitrović uništio gnezda beloglavih supova" | Srbija | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Srbija

Direktno.rs

06. 08. 2020. 13:11 78

"Željko Mitrović uništio gnezda beloglavih supova"

"Nema zaštićenih vrsta u Srbiji osim grabljivaca koji su uzurpirali vlast i oteli institucije od građana. Jedan od njih, Željko Mitrović, pohvalio se na Tviteru letom iznad rezervata Uvac, staništu beloglavog supa, inače zaštićene vrste", saopštila je Narodna stranka Užice.

"U isto vreme, Fond za zaštitu ptica saopštio je da je helikopter leteo oko gnezda u koloniji beloglavih supova. Preplašeni mladunci su, mada nesposobni za let, iskakali iz gnezda. Evidentirano je šest koji su ispali iz gnezda. Meštani i čuvari spasili su tri.

U zemllji gde ne postoje institucije, reakcija na ovo zlodelo će, naravno, izostati. Mitrović, naravno, neće bidi predmet istrage, ni sankcija. Zašto je ovaj čovek izvan zakona, a u rezervatu i bukvalno helikopterom iznad  mladunaca zaštićene vrste? 

Zato što je važna karika u jednom od najvažnijih političkih projekata vlasti - a to je zaglupljivanje, dezinformisanje i zastrašivanje građana Srbije. Vlast mu je omogućila da zloupotrebi javno dobro - nacionalnu frekvenciju. 

Simbioza aktuelnog režima i Željka Mitrovića je bizarna i bolna. On  pomaže režimu tako što veliki broj građana sluđeno gleda stvarnost kroz pink naočare. Vlast mu dozvoljava da se igra gde hoće. Igračke su mu nacionalne frekvencije, dražavni budžet, životi ljudi, rezervat Uvac, mladunci beloglavog supa i zdrav razum građana. Ta igračka mu je omiljena, baš kao i Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije.

Posledice antikulturne politike koja se sprovodi sa medija sa nacionalnim frekvencijama biće vidljive dugo. Ona i služi tome da građani ne razlikuju dobro od lošeg, laž od istine. rialiti od stvarnosti. Pogledajte sastav "Narodne" skupštine bez legitimeta i opozicije. Kom žanru pripada? Žanru pink rialitija.

Za doprinos Mitrovića u uništavanju zdravog razuma i kritičke javnosti u Srbiji, vlast mu  je oprostila mnoge žrtve. Mladučad beloglavog supa su neprimetni u dugom nizu. Njih će spašavati meštani. "Meštani" će zaštiti i Srbiju. Javnost u Srbiji sazreva i uskoro će povratiti vlasništvo nad javnim dobrima. Mitroviću se moraju oduzeti igračke. Od nacionalnih frekvencija do zaštićenih vrsta", kaže sa na kraju saopštenja, koje potpisuje Ivana Parlić, poverenik Narodne stranke Užice.. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 78

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Slavski špijuni

Zoran Živković [23.11.2020.]


Video dana

Jutro u Edinburgu

Anketa

Ko će pobediti koronu?

Rezultati