Srbija

[ Izvor: Jugmedia ]

05. 07. 2020. 11:48 1

Preminuo doktor Svetislav Mišić

Danas u ranim jutarnjim satima u Kliničkom centru u Nišu je preminuo dr Svetislav Mišić, specijalista interne medicine i magistar endokrinologije.

Ostavio je veliki trag u naučno-istrazivačkom radu u oblasti lečenja od dijabetesa i gotovo ceo svoj radni vek vodio je Dispanzer za lečenje dijabetesa u Domu zdravlja u Vranju.

Pacijenti, kolege i prijatelji pamtiće ga kao nesebičnog i dobrog čoveka uvek tu da im ukaže i zdravstvenu i svaku drugu pomoć a potom i kao vrsnog stručnjaka i velikog profesionalca u medicini.

Mišić Svetislav rođšen je 11.06.1954. U Vranju. Diplomirao na Medicinakom fakultetu u Nišu 1979. i iste godine krenuo da radi kao lekar u Vranju. Magistrirao je 1987. godine, a specijalizaciju uz interne medicine završio 1987. godine. Otišao je u penziju na svoj rođendan 11.06.2019. Bio je načelnik dispanzera za dijabetes u Vranju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati