Region

[ Izvor: Mediji ]

02. 10. 2024. 19:50 0

Uhapšen otac učenika koji je u školskom dvorištu pretukao njegovog vršnjaka

Banjalučka policija uhapsila je danas osobu čiji su inicijali N.Đ. koje je fizički napalo maloletnika na ulazu u školsko dvorište i u toku je kriminalistička obrada uhapšenog, potvrđeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Maloletniku je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Policiji je danas u 13.15 prijavljeno da je lice N.Đ. fizički napalo maloletnu osobu na ulazu u dvorište Osnovne škole u naselju Lazarevo.

Sve mere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako je pisala Srpskainfo, nasilnik je otac dečaka, koji je juče u školi ošamario svog vršnjaka. Otac napadnutog đaka je svom sinu savetovao da ne uzvraća nasiljem, nego da sve prijavi razrednom starešini.

- Moj sin je to i učinio. Žena je sinoć u školskoj grupi objavila da ako ga ponovo napadne taj dečak, moj sin će uzvratiti. Danas je otac od tog učenika, koji je inače doktor, došao i udario mog sina (13) pesnicama u glavu ispred škole - rekao je otac pretučenog dečaka za Srpskainfo.

"Svi smo u šoku"

Svi smo potreseni zbog onog što se desilo u dvorištu škole. Odmah smo pozvali policiju, i sad je na njima da utvrde šta se tačno desilo, rekao je Miladin Savić, direktor OŠ "Borisav Stanković", reagujući na to što je danas povređen učenik iz ove škole, tj. trinaestogodišnji dečak, kojeg je udario otac drugara iz odeljenja.

- U školi su ugrađene kamere, te će se sve preispitati, kako bi se utvrdilo šta se dešavalo - rekao je Savić za Nezavisne novine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati