Region

[ Izvor: Mediji ]

07. 09. 2024. 07:15 0

Odbačena krivična prijava protiv supruge predsednika Hrvatske

Hrvatski Ured za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (Uskok) potvrdio je da je odbacio krivičnu prijavu za trgovanje uticajem protiv supruge predsednika Republike Sanje Musić Milanović u aferi "Daj pet".

Krivična prijava je podignuta nakon što su njenom sinu i još nekim učenicima Klasične gimnazije podignute već zaključne ocene iz dva predmeta 2022. godine.

U Uskoku su potvrdili da je, nakon policijske istrage na njihov zahtev, doneto rešenje o odbacivanju krivične prijave jer, kako navode, "nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje na počinjenje navedenog krivičnog dela niti nekog drugog krivičnog dela za koje se preduzima progon po službenoj dužnosti".

Kako je ranije pisao Jutarnji list koji je otkrio slučaj, istraga je pokrenuta jer su zaključene četvorke iz matematike i latinskog Milanovićevom sinu promenjene u petice nakon završetka školske godine, i to nakon što je Sanja Musić Milanović pisala direktorki škole i žalila se na rad profesorke matematike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati