Region

[ Izvor: Mediji ]

11. 06. 2024. 22:04 0

Umro muškarac koji se jutros zapalio u Zagrebu

Čovek koji se ovog utorka oko 9.40 sati polio benzinom i zapalio na Markovom trgu preminuo je, nažalost, u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu.

- Muška osoba koja se danas samozapalila na Markovom trgu u Zagrebu, te je bila zbrinuta na Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u jedinici intenzivnog lečenja je uprkos preduzetim naporima lekara preminula od zadobijenih povreda nešto posle 21 sata - saopštili su iz bolnice.

Reč je o 57-godišnjaku koji je zadobio opekotine četvrtog stepena, a lekari iz Klinike saopštili su da je zadobio i endoopekotine, te da je u bolnicu stigao u izrazito teškom stanju jer mu je gotovo cela površina tela bila zahvaćena opekotinama.

Podsetimo, muškarca je na Markovom trgu prvi uočio policijski službenik koji oko zgrada Vlade i Sabora obavlja bezbednosne poslove. Krenuo je prema muškarcu koji se u tom trenutku polio zapaljivom tečnošću, a policajac je odmah zgrabio vatrogasni aparat i započeo s gašenjem.

Ubrzo su stigli i vatrogasci, kao i Hitna pomoć koja je muškarca hitno prevezela na Kliniku za traumatologiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati