Kultura

[ Izvor: Sportske.net ]

26. 03. 2021. 10:34 1

Ronaldo iz Beograda postavio uslove Juventusu

Kristijano Ronaldo je u Beogradu, i dalje se spekuliše o njegovoj sudbini. U ovom trenutku kolaju razne vesti, pre svega o povratku u Real Madrid. Priča se da je spreman da smanji platu, ali Perez traži da javno kaže da želi natrag, što bi bila neka vrsta izvinjenja.

Ipak, sve je na dugom štapu, odluka jeste u Kristijanovim rukama, ali Juventus želi da zadrži Portugalca, po cenu da se odrekne Dibale, ali i da ne otkupi Moratu.

Jer, šta je plan za povratak na vrh?

Navodno je Ronaldo tražio od kluba da dovede napadača sa sličnim karakteristikama Benzemi što je zaista teško naći. Fudbalera koji može da sačuva loptu napred, dovoljno je jak da nosi štopere na leđima i otvara prostor za Ronalda.

Jasno je i da je takvog nemoguće dovesti, Benzema je jedan, ali Juventus razmišlja da vrati Keana iz PSŽ koji je sličan tip igrača, mada ne tako kvalitetan. Drugo rešenje bi bio Ikardi koji je rođeni strelac, ali je strašno pokretljiv, otvara prostor.

Treće, što je ipak malo verovatno je dovođenje Kuna Aguera, koji će biti slobodan. Pre deset godina, Atletiko je prihvatio ponudu Juventusa, ali se pojavio Siti, ponudio mnogo veći novac igraču i Aguero je otišao na ostrvo, ispisao istoriju.

Nema mnogo igrača kakve traži Ronaldo, i pitanje je šta Juventus može, pošto će morati i da dovede pleja. Jedna varijanta je da ode Ramzi, ali i verovatno Rabio, da se skupi novac za Lokatelija koji je tehnički mnogo nadmoćniji u odnosu na pomenute igrače i čija bi leđa čuvali Bentankur i MekKeni koji se odlično pokazao.

Sve su to varijante, Dibala je inače sve dalje, nema nameru da potpiše ugovor, pitanje je samo ponuda koje će stići, da li trejda sa Ikardijem, ili eventualno Pogbom, no za sada nema razgovora o tome.

Ronaldo je u Beogradu, videćemo ga sutra na delu, ali u medijima u Portugalu, se mnogo više priča o njegovom transferu, nego meču sa Srbijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati