Hronika

Direktno.rs [ Izvor: TV Prva ]

08. 10. 2024. 19:13 0

Potresno: Otac i sestra žrtava u Ribnikaru opisali susret sa ubicom na suđenju

Otac devojčice ubijene u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar", Anđelko Aćimović i sestra nastradalog Dragana Vlahovića, Radica Vlahović govorili su o današnjem suđenju Kosti Kecmanoviću i opisali kako je izgledao susret sa ubicom.

Oni su za TV Prva istakli da je suočavanje sa Kecmanovićem bilo veoma bolno i emotivno.

- Ovo je samo jedan teži dan u odnosu na teške dane u poslednjih godinu i po dana. Doći u situaciju da vidite lice i držanje osobe koja je oduzela deset nevinih života... Oni nisu bili na pogrešnom mestu, svi oni su bili na pravom mestu u pravo vreme, neki da stekne nova znanja, da podele svoje dečje snove i Dragan koji ih je bezuslovno čuvao tog dana - rekla je ona za TV Prva i nastavila:

- Jako je teško opisati. Bukvalno sam ostala bez daha i imala sam osećaj da mi tog momenta neko ponovo otima brata iz zagrljaja. A onda sam smogla snage, i rekla: Ovo mora da se izdrži. Mi svi znamo kako se sve desilo. Želimo da saznamo zbog naših budućih generacija zašto se to desilo.

Otac ubijene devojčice Angeline, Anđelko Aćimović rekao je da i danas, posle godinu i po dana, ne može da poveruje šta se desilo i da je jedno dete moglo da uradi tako nešto.

- Mogao sam da osetim prvi put kako su se osetili roditelji iz Dubone i Oražja kada su još bliže videli ubicu. Njegova pojava, ja sam ga prvi put video uživo, neopisivo je teško... Iako znamo da je to jedan mali zločinac, demon u telu deteta. Gledate ubicu svog deteta, i ne možete ni posle toliko vremena da poverujete da jedno tako derište bez ijednog jedinog razloga pobije toliko nevine dece i Dragana - rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati