Hronika

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 11:16 1

DRAMA Onesvestio se svedok na suđenju Urošu Blažiću

Svedok Milan Vesić, inače drug Uroša Blažića, onesvestio se usred davanja iskaza na suđenju masovnom ubici, koji je ubio u maju devet osoba u Malom Orašju i Duboni.

Svedok Milan Vesić rekao je da ostaje pri iskazu koji je dao u tužilaštvu i da ne želi da iskaz dopunjava.

Na pitanja tužioca Olivere Milojević odgovorio je da Blažića poznaje dve-tre godine i da se nisu mnogo družili.

- Bio sam par puta u njegovoj kući u Šepšinu, nije pričao o oružju, niti mi je pokazivao oružje. Dok je bio sa mnom, bio je normalan. Nije pio. Nije pričao da se svađao s nekim, niti se meni žalio na bilo šta. Rekao je da je krenuo u teretanu i da je koristio trenbolon. Ja nisam video da on to koristi - rekao je Vesić.

Odgovarajući na pitanja branioca Radiše Blažića, svedok je rekao da je Urošev otac došao u kuću kada su pekli prase, na deset minuta i da ne zna da li je dolazio češće. Dodao je i da Blažić u njegovom prisustvu nije pokazivao znake nasilja.

Advokat Nebojša Perović pitao je svedoka da li ide u teretanu, na šta je on odgovorio da ide periodično i da ne koristi supstance.

- Znam samo za kreatin, protein, taj trenbolon i testosteron. Kada smo pričali oko voća, Uroš mi je davao savete oko kupovine voća. To je bio naš poslednji razgovor. Pokazivao je da radi, da kosi. O vežbanju jedino znam da je počeo mesec ili dva pred maj, a šta je sve koristio, to ne znam. Tad je došao u Beograd, rekao je da će da krene u teretanu i da će to da koristi. Tad sam ga poslednji put video. Ja mu nisam davao savete o tome jer se ne razumem u to - ispričao je svedok odgovarajući na pitanja punomoćnika.

U momentu kada je advokat davao primedbu na iskaz svedoka, svedok se onesvestio. Četiri sudska stražara pritrčala su da mu pomognu, doneli su mu stolicu i dali mu vodu. Sudija je svedoka upitala da li može da nastavi ili može da nastavi, nakon čega je doneta odluka da svedok napusti sudnicu, ali da svedok sačeka ukoliko bude sposoban da nastavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati