Hronika

[ Izvor: Kurir ]

30. 08. 2024. 21:54 62

Dečaci opljačkali pumpu, vlasnik ih prebio, pa terao da se šišaju na ćelavo

Tri maloletnika stara 15, 14 i 12 godina opljačkala su benzinsku pumpu 25. avgusta u jednom selu kod Bele Crkve, a iz objekta su ukrali energetska pića i novac.

Vlasnik pumpe ih je potom, navodno, tukao i maltretirao, a roditelji maloletnika su slučaj prijavili policiji. O svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

- Tinejdžeri su se, navodno, unapred dogovorili da opljačkaju benzinsku pumpu, što su i uradili u nedelju 25. avgusta. Dva dana kasnije, 27. avgusta deca su preživela pravi horor kada ih je, kako se sumnja, vlasnik benzinske pumpe pretukao i terao da "za kaznu" na ćelavo šišaju jedan drugog ispred objekta koji su prethodno opljačkali - navodi dobro obavešten izvor.

- Navodno, vlasnik pumpe u selu kod Bele Crkve je uzeo mobilni telefon i snimao ih dok oni plaču i međusobno se šišaju mašinicom za šišanje. Takođe, jedan od dečaka zadobio je udarac u nos, te mu je kost slomljena - dodaje.

Oba slučaja - i pljačka pumpe i zlostavljanje maloletnika, prijavljena su policiji i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje je pokrenulo istragu.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu potvrdili su da je u toku postupak i za pljačku pumpe i za maltretiranje maloletnika.

- Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je 29. avgusta zaprimilo izveštaj od Policijske stanice Bela Crkva o spornom događaju, te je sada u toku prikupljanje potrebnih obaveštenja - navode iz OJT u Vršcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 62

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati