Hronika

[ Izvor: Blic ]

28. 07. 2024. 08:26 42

Ima više od 20 prijava: Petar Panić udario ženu na pešačkom i polomio joj ruke i noge, a već OSUĐIVAN

Petar Panić, Vučićev kum i otac Uroša i Miloša Panića, koji je juče uhapšen jer je kolima pokosio ženu na pešačkom prelazu u Zemunu i teško je povredio, već ima oko 20 prekršajnih prijava i osuda.

Kako "Blic" saznaje, slučaj se sada tretira kao krivično delo sa umišljajem.

Treće osnovno javno tužilaštvo naložilo je juče policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije da donesu rešenje o zadržavanju zbog krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina zatvora.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u Zemunu, u Ulici Gornjogradskoj, udario oštećenu N. M. (55), koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu, na kom su se u momentu nezgode nalazile još dve osobe.

Ženi polomljene ruke i noge

Žena je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde su joj konstatovane teške povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkolenice.

Okrivljeni će dana 29.07.2024. godine uz krivičnu prijavu biti doveden u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu kada će biti saslušan.

Inače, to se desilo dan pre nego što je otišao u Centralni zatvor da sinovima odnese hranu.

Jemstvo od 172.000 evra

Podsetimo, Braća Panić Uroš i Miloš, koji su okrivljeni za organizovanje prostitucije u saizvršilaštvu sa još četiri osobe, pušteni su juče iz pritvora i braniće se sa slobode.

Kako je potvrdio advokat braće Panić, Zdravko Đukanović, Treći osnovni sud u Beogradu prihvatio je jemstvo stan na Novom Beogradu u vrednosti od 172.000 evra.

Braća su na suđenju negirala da su počinila krivično delo i obećali da se neće kriti i da će dolaziti na suđenja. Sudski proces protiv njih nastavlja se u oktobru.

Uhapšeni na aerodromu

Braća Panić uhapšena su na aerodromu u Beogradu nakon što su doleteli iz Crne Gore. Oni su u bekstvu bili od 8. februara, i to nakon što je otkriveno da su upravljali lancem prostitucije na više lokacija u Beogradu. Gotovo četiri meseca Panići su uživali u svom bekstvu, o čemu svedoče i brojne objave na društvenim mrežama.

Kako smo pisali, oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah će biti sprovedeni u Centralni zatvor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati