Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

08. 06. 2024. 10:49 41

Vučićev kum tvrdi da ga je posetio Dačićev pomoćnik: Iza svega stoje Gašić i Kričak, pominjao i svoje sinove (VIDEO)

Nakon što se otvoreno stavio na stranu svog kuma Aleksandra Vučića u "sukobu" s Bratislavom Gašićem, biznismen jako blizak SNS-u Petar Panić Pana svojom najnovijom objavom na Fejsbuku još jednom je pokazao animozitet prema aktuelnom ministru odbrane Bratislavu Gašiću. Kontroverzni kum predsednika Srbije u toj objavi tvrdi da ga je posetio pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Goran Čolić kako bi, kako kaže, "proverio priče koje kruže gradom da će se svetiti Bati Gašiću".

U objavi je, uz tekst, Petar Panić objavio snimak s kamere gde se vidi pomoćnik ministra unutrašnjih poslova koji izlazi iz crnog BMW-a i ide ka ulazu njegove kuće.

Panić tvrdi da mu je Čolić rekao kako ga je sadašnji ministar policije Ivica Dačić "poslao da proveri priče koje kruže gradom da će se svetiti Bati Gašiću" i da će, kako navodi "ubiti Marka Krička (komandanta Jedinice za zaštitu ličnosti prim.aut.)".

- Znam da laže i da ga nije poslao Dačić, nego Gašić - napisao je Panić.

- Rekao sam mu da će se Gašiću osvetiti bog što mi je sinove strpao u zatvor i napakovao im trgovinu ljudima, a da će Marko Kričak da završi u zatvoru jer je ranio nenaoružanog migranta i ubio romkinju Silvanu (državljanku Srbije), a ubistvo svalio na migranta - navodi Panić u objavi na Fejsbuku.

Panić takođe tvrdi da je "Marko Kričak, prodavac vozila u "Porše lizingu", dobio kod Gašića posao u BIA i da je kasnije prebačen u MUP".

- Postao je komadant jedinice za obezbeđenje iako nije služio vojsku i nije završio nikakvu vojno-policijsku obuku i školu, niti prošao bezbedonosnu proveru - tvrdi Panić.

Kričak je, kako tvrdi Panić, poznat po izjavama u javnosti "da samo sluša Gašića koji je za njega bog i da će, ako mu Gašić naredi, ubiti ili uhapsiti i Vučića".

Inače, za Marka Krička poslanik Miroslav Aleksić je u Skupštini Srbije rekao da je u bliskim vezama sa Zvonkom Veselinovićem i Milanom Radoičićem, dvojicom kosovskih biznismena koje su Sjedinjene Američke Države stavile na crnu listu zbog veza sa transnacionalnim organizovanim kriminalom. Kričak je prošle godine postavljen je za komandanta Jedinice za zaštitu ličnosti i objekata MUP Srbije.

Inače, Petar Panić Pana tvrdio je nedavno da je "pukla tikva odavno" između Gašića i Vučića. U tom "okršaju" dvojice naprednjaka, on je na društvenim mrežama pružio podršku svom kumu, čije poznanstvo mu je bilo od velike koristi u prethodnim godinama, naročito kada je bio optuživan za krivična dela.

"Rat" na relaciji dvojice istaknutih naprednjaka, koji je kako su pisali mediji kočio podelu ministarstava u novoj Vladi Srbije, uključio je spoljne aktere koji su izabrali stranu, pa je tako kum Vučića, koji je poznat po kriminalnom dosijeu i protizakonitim radnjama, rekao da podržava predsednika da izađe iz borbe kao pobednik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 41

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati