Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

26. 05. 2024. 15:45 5

Saradnik Vučićevih kumića otkrio kako je funkcionisao lanac prostitucije i eksploatacija devojaka

Miloš i Uroš Panić, kumići predsednika Srbije Aleksandra Vučića, konačno su uhapšeni, nakon što je za njima raspisana poternica u feburaru ove godine jer su osumnjičeni za važne karike u lancu prostitucije širom Beograda. Pored njih još nekoliko osoba uhapšeno je u velikoj akciji MUP Srbije u februaru ove godine, a jedan od uhapšenih D. L. ispričao je nadležnima kako je ceo sistem funkcionisao.

Reč je o oglasim koji nude senzualnu masažu, a kao prvoosumnjičeni upravo su braća Panić. Pored njih uhapšen je i Vuk Stanković koji je bio zadružen za reklamiranje, odnosno koji je napravio sajt i vodio instagram profil preko kog su zakazivane, navodne, masaže čija se cena kretala od 3.500 do 10.000 dinara. Iza svega se krio lanac prostitucije i eksploatacija devojaka, piše Nova.rs.

Muškarac D. L. koji je uhapšen u ovoj akciji policije pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u beogradu priznao je da je posredovao u ovom zločinu. On je objasnio da je mu je Uroš Panić kum i do detalja isrpičao kako je sve funkcionisali, te kako su devojke "radile" i kako su delile zaradu.

Osumnjičeni je na saslušanju takođe rekao da su devojke podvodili u stanove koji su u vlasništvu Petra Panića Pane, što se ispostavilo tačno uvidom u katastar.

Panići su se krili četiri meseca u inostranstvu i bili su nedostupni državnim organima Srbije. Nije bilo zvaničnih informacija o tome gde bi oni mogli da se nalaze, a kao neke od lokacija navodili su Zagreb ili UAE. Međutim, pre nekoliko dana, jedan od Panića uhapšen je u Budvi, zbog ilegalnog boravka u toj zemlji, a dvojica braće nisu mogla biti isporučena Srbiji jer je za njima bila raspisana samo lokalna poternica.

Oni su po dolasku na Beogradski aerodrom odmah uhapšeni i njima je Viši sud odredio pritvor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati