Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

25. 04. 2024. 15:09 18

"Pozvao ga da porazgovaraju, izvadio pištolj i upucao ga": Novi detalji ubistva Simovića

Policija traga za Dejanom Popovićem, osumnjičenim za surovu likvidaciju Maria Simovića (44) u fabrici "Marteks" u Preljini kod Čačka.

Ubistvo koje se dogodilo jutros oko 10 sati uznemirilo je javnost u Srbiji.

- Obračun se dogodio pre podne i sve nas je to još više zaprepastilo. Muškarac je ušao u lokal, pozvao ga da porazgovaraju. Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Simović je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni ljudski odnosi - kaže očevidac obračuna.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku telo ubijenog poslato je na obdukciju.

Ko je ubijeni?

Simović koji je ubijen u Čačku bio je osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici, piše Telegraf.

Simoviću i njegovim roditeljima Iliji i Svetlani tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

Podsetimo, ubijen je u poznatoj fabrici "Marteks" u Čačku. Policija je raspisala potragu za osumnjičenim Dejanom Popovićem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati