Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

12. 03. 2024. 15:53 1

Detalji zločina u NS: Ćerka zatekla mrtvu majku

Stravičan zločin koji se dogodio juče u Novom Sadu, kada je Nikola T. (55) bušilicom ubio suprugu Gordanu (53), a potom pokušao da se ubije skokom s mosta, potresao je javnost u Srbiji. Telo nesreće žene u porodičnoj kući pronašla je ćerka supružnika, a prema nezvaničnim informacijama, Nikola je nakon ubistva pozvao ćerke i rekao im šta je uradio.

Ubistvo u predgrađu Novog Sada potreslo je meštane, a kako se sumnja, Nikola T. je suprugu Gordanu T. usmrtio bušilicom, prenosi Nova.rs.

- To se desilo juče oko 15 časova. Kako smo čuli ubio je u dnevnoj sobi kada mu ćerke nisu bile tu. Navodno joj je smrskao glavu, a potom je ubo nekoliko puta - rekao je komšija.

Kako su objasnili, ćerke su bile kod Gordanine majke u trenutku kada se ubistvo desilo, a onda ih je navodno Nikola pozvao i rekao šta je uradio.

- Jedva ćerka je došla odmah i zatekla majku mrtvu. Vrištala je tu, svi smo čuli. Bilo je jezivo. Rekao joj je da je ubio Gocu i da ide da skoči sa mosta - dodao je sagovornik Nove.

Kako su objasnili Nikola ima i sestru koja je juče posle ubistva doošla u kuću ali njihova ćerka joj nije dozvolila da uđe u kuću.

Za ćerke porodice ljudi imaju samo reči hvale. One su živele u kući sa ocem i majkom.

- Starija ćerka je bila sa njima stalno, radila je sa njima u prodaji stvari. Mlađa ćerka je divno dete, student Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. One su sada, koliko smo čuli, kod tetke, Gocine sestre i nismo ih videli od juče. Mislimo da neće imati snage da se vrate u kuću, da borave na mestu gde im je majka ubijena, gde su je videli ako leži mrtva - rekle su komšije za kraj.

Podsetimo, prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je Nikola juče u porodičnoj kući, udarcima bušilicom, usmrtio svoju suprugu. Osumnjičeni se tu nije zaustavio već je potom bušilicom probušio glavu suprugi i naneo joj smrtonosne povrede.

Nakon što je izvršio zločin, Nikola je napustio porodičnu kuću i potom skočio sa Temerinskog mosta. Pre toga je oko sebe vezao lance i kamenje, a njega su iz vode izvukli pripadnici ribočuvarske službe i policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati