Hronika

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

06. 03. 2024. 10:56 26

Anđela na sudu, aplauz i zagrljaji kolega, Lečić nije došao: Suđenje tek 30. septembra (FOTO)

Glumica Anđela Jovanović došla je ove srede u Prvi osnovni sud na pripremno ročište u procesu koji je protiv nje pokrenuo glumac Branislav Lečić, koji se nije pojavio na ročištu. Sledeće je zakazano za 30. septembar, kada su i Anđela Jovanović i Lečić dužni da se pojave na sudu.

Anđela Jovanović je nešto pre 10 sati stigla u sud, a ispred zgrade su je dočekale mnogobrojne kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Stević Žugić, Nina Janković Dičić, Iva Ilinčić, Đorđe Stojković, Miona Marković...

Predsednica suda Vesna Miljuš zabranila je snimanje i fotografisanje u zgradi suda, a nije dozvoljeno ni da javnost niti novinari uđu u sudnicu, javila je reporteka N1.

Razlog za to, kako je rečeno, je mala sudnica.

Nešto pre 11 časova Anđela Jovanović je napustila sud i okupljenima je samo rekla "Hvala vam".

Advokat Goran Draganić izjavio je nakon završenog pripremnog ročišta da će na sledećem ročištu biti saslušan Branislav Lečić.

- Kao što je na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke u svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembra. To je prilično dug period, ali to je što je - kazao je branilac Anđele Jovanović.

Draganić je naveo i da je Jovanović ranije dala izjavu, a da je odlučeno da je danas ne daje.

- Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje - kazao je Draganić.

Podsetimo, nakon što je odbila da se pojavi u istoj sceni sa Lečićem, Anđela Jovanović danas se našla pred sudom i to zbog tužbe koju je protiv nje podneo Lečić. Anđela nije želela da glumi u sceni sa Lečićem koji je u seriji trebalo da igra čoveka lažno optuženog za zlostavljanje, a kao razlog navela je neprijatne događaje iz prošlosti koje je imala sa njim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati