Hronika

[ Izvor: Mediji ]

29. 02. 2024. 09:42 0

Nesreća u Novom Pazaru: Dečak prebačen u bolnicu

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kasno sinoć, oko 22:30 časova, na raskrsnici ulica Kej 12. srpske brigade i Dimitrija Tucovića u Novom Pazaru. U nesreći su učestvovali skuter i putničko vozilo marke škoda.

Motorom je upravljao maloletnik (16) koji je tom prilikom povređen. On je zadobio teške telesne povrede, uključujući prelom noge. Hitne službe su brzo odgovorile na poziv i vozač skutera je hitno prevezen u najbližu bolnicu na dalje lečenje.

Svedoci događaja su izjavili da je nesreća izgledala veoma ozbiljno, a zvuk sudara se čuo izdaleka. Uviđaj je trajao nekoliko sati, tokom kojih je deo Ulice Kej 12. srpske brigade bio zatvoren za saobraćaj, što je izazvalo manje zastoje u gradskom saobraćaju.

Stanovnici ovog dela grada izrazili su zabrinutost zbog sve češćih saobraćajnih nesreća i apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezniji i da poštuju saobraćajne propise.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati