Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

06. 02. 2024. 09:01 15

Javio se Petković: Bjelica je lažna žrtva i navija za Partizan

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković oglasio se saopštenjem povodom napada na Nemanju Bjelicu u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu.

Petković je napao košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici, kada mu je pretio da će ga izbosti makazama.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, posle čega mu je omogućeno da se brani sa slobode.

Petković je priveden u ponedeljak, nakon puštanja iz pritvora, oglasio se saopštenjem koje prenosi Telegraf.

- Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N. B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N. B. je poslednja tri, četiri meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova - istakao je Petković i nastavio:

- Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici, kao ni on, ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze. Ljude koji su za to urgirali ću, ako budem morao, javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N. B. da će me uništiti. Hvala puno! - navodi se u saopštenju Nikole Petkovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati