Hronika

[ Izvor: portal035.rs ]

31. 01. 2024. 19:01 0

Užas: Beba ispala dedi iz nosiljke sa prvog sprata

Četvoromesečna beba iz Paraćina je u teškom stanju prevezena u Klinički centar u Beogradu zbog povreda koje je zadobila, saznaje portal035 od izvora bliskih Opštoj bolnici u Paraćinu.

Kako nezvanično saznaje portal035, utvrđeno je da se strašna nesreća dogodila 29. januara oko 22 časa gde su bili prisutni deda i roditelji deteta.

Deda četvoromesečne bebe ispred zgrade je iz vozila uzeo nosiljku u kojoj se nalazilo dete i krenuo da nosi u zgradu do stana. Kada je došao do prvog sprata zgrade pošto je primetio da bebi stoji ćebe preko lica, nosiljku je stavio na gelender stepeništa ne bi li joj ćebe pomerio, dok su tu bili prisutni i roditelji. U tom trenutku iz nosiljke ispada beba i sa prvog sprata kroz prostor između stepenica pada u podrum zgrade.

Bebu sa sa poda uzeli roditelji i odmah je odveli u paraćinsku Hitnu pomoć odakle ih upućuju na odeljenje pedijatrije, gde nakon zbrinjavanja bebu transportuju za Beograd u Klinički centar.

Kako se saznaje iz izvora bliskog tužilaštvu, naloženo je pribavljanje lekarske dokumentacije o povredama koje je dete zadobilo, kao i praćenje zdravstvenog stanja deteta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati