Hronika

S. M.

25. 01. 2024. 16:38 19

Pijani SNS ODBORNIK napravio karambol (FOTO)

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć oko 18.30 časova dogodila u centru Žitorađe, došlo je do prevrtanja automobila, koje je prethodno udarilo u dva parkirana vozila. Na sreću, povređenih nema, a još je veća sreća što ni jedno dete koje je bilo u igraonici, koja se nalazila pored kolovoza gde se prevrnuo automobil, nije izašlo napolje.

Kako nam je potvrđeno u prokupačkoj policiji, u pitanju je V. R. iz Crnatova kod Žitorađe, kojem je nakon nezgode alkotestiranjem utvrđeno da ima 1,9 promila alkohola u organizmu. On je inače, odbornik SNS u lokalnoj Skupštini, koja je juče konstituisana u Žitorađi.

Nezvanično smo saznali da su naprednjaci nakon skupštinskog zasedanja, otišli u restoran da slave, te su tu ostali tokom čitavog dana.

Kada je odbornik V.R. krenuo kući, prvo je izgubio kontrolu nad svojim vozilom, pa udario u dva parkirana automobila kraj igraonice, a zatim se prevrnuo na krov.

Nakon uviđaja, zadržan je u policiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati