Hronika

[ Izvor: jugmedia ]

11. 01. 2024. 08:53 21

Poslodavac izudarao mladića (19) jer je kasnio na posao

Četvoro radnika u lokalu "Mona" u Leskovcu bila su u šoku kada je vlasnik te prodavnice brze hrane bahato ušao u radnju i pesnicom u glavu udario svog devetnaestogodišnjeg zaposlenog dok je ovaj sedeo.

Vlasnik "Mone" S.M., do koga Jugmedia nije mogla da dođe jer mu je telefon bio nedostupan, je bio ljut što je ovaj radnik, zapravo, dostavljač hrane, kasnio na posao oko 40 minuta.

- Gazda ima oko 50 godina, dečko tek 19. Zar ga nije bilo sramota da udari pesnicom u glavu dete? Tim pre što dečko nije mogao da se brani jer je bio u sedećem položaju - priča jedan od zaposlenih, koji je, revoltiran onim što je video, izgurao S.M. iz radnje, dok su kolege zvale policiju.

Radnik koji je razgovaro s novinarom Jugmedie kaže da ne pravda kašnjenje na posao, ali da pesničanje nije prihvatljivo.

- Pa ne živimo valjda u vreme robovlasničkog društva? Mogao je da porazgovara, da ga ukori ili kazni - komentariše i dodaje da je udareni mladić bio veoma uplašen i u šoku.

Mladić se iz policije nije vratio na posao, a odmah posle incidenta došao je njegov otac u radnju, koja se nalazi na početku Ulice Južnomoravskih brigada u centru Leskovca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati