Hronika

S. M.

07. 01. 2024. 13:34 1

Direktno.rs na licu mesta gde je brat ubio brata na Badnje veče

S. Dž. (21) iz sela Držanovac kod Žitorađe ubio je sekirom rođenog brata N. Dž. (27) nakon svađe. Zločin se desio na Badnje veče u njihovom dvorištu. Kako smo saznali, nakon što je izvršio zločin. mladić je seo kraj ubijenog brata i plakao.

Prethodno je S. Dž. nožem pokušao da ubije i njihovog zajedničkog prijatelja, ali se on otrgao i pobegao.

- Nisam mogla da ih sprečim, prvo je izvukao nož na prijatelja N. Dž., pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na brata. On je uspeo da mu uzme nož, a S. Dž. je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu - kaže kroz suze žena ubijenog.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se iz sela vratili pripiti.

- Prvo je S. Dž. počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Moj suprug je da bi izbegao svađu, sišao dole u staru kuću. Onda je S. Dž. krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo - kaže očajna žena koja sa stradalim ima četiri maloletne ćerke.

Sve se dogodilo brzo, nakon koškanja između braće i niko nije stigao da reaguje, niti je mogao, s obzirom na to da su u tom momentu u kući bile tri žene sa decom.

- Udario ga je sekirom u potiljak i moj suprug je samo pao, a on je onda počeo da plače - dodaje nesrećna žena.

I u okruženju kažu da je S. Dž. bio svađalica i prgav čovek. Sa suprugom ima sina. Kažu da je i prema njoj bio nasilan. Za razliku od njega, stradali N. Dž. je bio vredan i domaćin. Kako kažu, za tri godine je uspeo da napravi novu kuću za njega i porodicu u dvorištu u kojem su živeli u staroj kući. Nedavno se uselio u novu kuću.

- Obojicu sam ih očuvala. Ne znam šta da kažem. Bilo je strašno. Šta ćemo sada - kuka baka Slavica koja živi sa njima.

Nakon što je policija izašla na lice mesta, S. Dž. je uhapšen i određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati nakon koje će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati