Hronika

[ Izvor: Vijesti.me ]

28. 12. 2023. 15:19 0

Uhapšeni pripadnici kavačkog klana na Cetinju

Pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su dve osobe u akciji na Cetinju, tokom koje je pretreseno više objekata koje koriste pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.

Prema saznanjima Vijesti, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštvu u toj akciji uhapšeni su Jovan Vujović i Mihailo Knežević, koji su, prema policijskim podacima, pripadnici organizovane kriminalne grupe kavački klan.

Prema saznanjima "Vijesti", Mihailo Knežević je otac Filipa Kneževića, jednog od već optuženih pripadnika te kriminalne ekipe, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Miodraga Kruščića i pokušajem ubistva novinarke Olivere Lakić.

Osumnjičeni za pranje novca

Specijalno državno tužilaštvo je zvanično saopštilo da se uhapšeni sumnjiče za pranje novca.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, službenici Specijalnog policijskog odeljenja su jutros, na Cetinju, lišili slobode J. V. i M. K., zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca. Specijalno policijsko odeljenje će protiv osumnjičenih podneti krivičnu prijavu, a krivična prijava će za isto krivično delo biti podneta i protiv F. K., koji se nalazi u bekstvu. U sklopu iste akcije izvršeno je i pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenih slobode, na više lokacija. Lišeni slobode će, u zakonskom roku, biti sprovedeni u Specijalno državno tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih - saopštio je SDT.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati