Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

12. 11. 2023. 09:52 18

Braća Hofman predvodila batinaše na Vučićevom kontramitingu (VIDEO)

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su pre samo dva dana u jednom šoping centru u centru Beograda, a sad su se pojavili i novi snimci kako predvode hulligane na Vučićevom kontramitingu u aprilu ove godine, odnosno kako sede u jednom luskuznom lokalu sa sekretarom u Vladi Srbije Novakom Nedićem.

Prethodnih dana javnost u Srbiji uznemirili su sunimci dvojice kik-boksera kako maltretiraju ljude širom Srbije, a pripadnici MUP morali su da reaguju i uhapsili su nasilnike, dok je s njima priveden i njihov advokat Goran Karadarević, jer kod sebe nije imao legitimaciju, ali je ubrzo pušten.

Na najnovijim snimcima koji su dospeli u javnost, vide se braća Vidović Hofman kako se nalaze na čelu kolone navijača i batinaša koji su se uputili na kontramiting koji je predsednik Srbije sazvao u aprilu ove godine, kao odgovor na proteste Srbija protiv nasilja.

Na drugom snimku mogu se videti braća Hofman prilikom protesta i blokade paora pred skup Srpske napredne stranke u Pančevu, a na istom snimku vidi se i sekretar u Vladi Srbije Novak Nedić kako stoji na mestu okupljanja i snima huligane i batinaše koji dolaze u Pančevo.

Pažnju javnosti ova egzotična braća privukli su spornim snimkom iz Republike Srpske kad je Ljuban Vidović ušao u jedan lokali i počeli da maltertiraju ljudi, pritom su pričali da oni reketiraju pola Beograda i tražili su vlasnika. Nakon toga pojavili su se snimci na kojem maltretiraju ugostitelja, zatim dostavljača u Srbiji.

Prilikom hapšenja u jednom šoping centru, braća Hofman zatečena su u jednom restoranu, a specijalci u punoj opremi okružuju ih, obaraju na pod, a tom prilikom lete stolice po lokalu. Posle hapšenja oni su s lisicama na rukama privedeni, a nakon toga određeno im je zadržavanja do 48 satim u kom periodu će biti i saslušani, što bi trebalo da se desi danas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati