Hronika

[ Izvor: Mediji ]

08. 08. 2023. 15:31 2

Suspendovani policajac pušten na slobodu

Saslušanje Bojana T. (28), koji je ranjen u pucnjavi u restoranu "Staro Užice" na Autokomandi odloženo je po njegovom zahtevu jer se kako je, navodno, rekao "ne oseća dobro nakon povreda koje je zadobio".

Tižilaštvo je tražilo da Bojanu T. bude određen pritvor, ali sud je taj predlog odbio i suspendovanom policajcu određena je mera zabrane prilaženja u komunikacije sa pojedinim svedocima. Bojan T. je uhapšen juče, odmah nakon što je otpušten iz bolnice, i to zbog sumnje da je u danu kada je za sada nepoznati napadač pucao na njega nosio pištolj za koji nije imao dozvolu.

Nemanja B. (32) i Peko D. (53) ranije su uhapšeni i saslušani saslušani su u Višem javnom tužilatvu u Beogradu zbog sumnje da su pomogli suspendovanom policajcu Bojanu T., koji je prethodno ranjen u restoranu "Staro Užice" na Autokomandi, da sakrije oružje koje je nosio. Taksista je povrđenog Bojana prevezao u Urgentni centar, a potom je Nemanja iz automobila izneo oružje.

Oni su na saslušanju izneli svoje odbrane. Kako je pisano ranije, priznali su da su nosili pištolj i da su to uradili kao neku vrstu pomoći ranjenom policajcu. Nemanja B. je pištolj bacio u žbunje u Velikom Mokrom Lugu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi meru zabrane napuštanja stana.

Bojan T. je ranjen nakon što je, prema nezvaničnim informacijama, došlo do svađe između njega i muškarca koji je sedeo sa njim. Muškarac, za kojim policija i dalje traga, otišao je od stola, da bi se potom vratio sa fantomkom na glavi i pucao u suspendovanog policajca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati