Hronika

[ Izvor: Mediji ]

07. 07. 2023. 16:30 2

Majka ubijene Noe: Hoćemo pravdu za naše dete

Majka Noe Milivojev, 18-godišnje devojke iz Kovilja za čije je svirepo ubistvo osumnjičen Ognjen D. (33), oglasila se ovog petka posle razgovora sa policajcima koji istražuju ubistvo njene ćerke i saopštila da je uhapšeni mladić ubio Nou "na najgori mogući način", posle čega je pokušao da se njenog tela otarasi "potapajući ga u kiselinu".

- Tužna srca vas obaveštavam... Ovo je užas za nas, veoma smo utučeni. Naša Noa je umrla u najgorim mukama. Još se ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio - poručila je Noina majka Boba Milivojev.

Noina majka je javno zatražila da se ubica njene ćerke najstrože kazni i u apelu nadležnim organima države Srbije se založila za ponovno uvođenje smrtne kazne.

- Hoćemo pravdu za naše dete! Volimo te, Noa, tvoji tata, mama, brat i sestrica - proučila je Noina majka Boba Milivojev.

Nou dečko tukao i čupao za kosu

Boba Milivojev, majka ubijene Noe, ranije je za "Blic" ispričala da je porodica znala za Ognjena D. kao njenog dečka i da su se protivili toj vezi.

- On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazila. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije - rekla je majka ubijene Noe Milivojev.

Kako je rekla, čula je i da joj je Ognjen D. davao neke lekove i droge.

- Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati