Hronika

[ Izvor: Mediji ]

04. 07. 2023. 16:14 28

Ovako je bokser pretukao momka ispred splava (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalnog prebijanja dvojice mladića u Beogradu, zbog kog je uhapšen bivši bokser iz Šida Petar M. koji je osumnjičen za pokušaj ubistva, jer je jedan od prebijenih mladića životno ugrožen.

Petar M. bivši bokser iz Šida i radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu koji se nalazi na Savi, uhapšen je zbog pokušaja ubistva. On se u noći između petka i subote, tačnije pola sata posle ponoći, prvo verbalno sukobio sa dvojicom mladića koji su bili gosti na splavu, a onda počeo da ih udara pesnicama i laktovima.

Od siline udarca jednom mladiću je polomljena lobanja u temenom delu i on je životno ugrožen. Drugi gost je prošao samo sa lakim telesnim povredama, a polciija je osumnjičenog Petra M. uhapsila ubrzo posle incidenta.
Na snimku koji se pojavio da društvenim mrežama, vidi se kako Petrov kolega, drugi radnik obezbeđenja, priča sa dvojicom mladića, ali nema naznaka da će doći do sukoba. Onda prilazi i Petar M. koji je posle nekoliko sekundi počeo da bije mladiće. Jedan od njih beži, ali Petar je otrčao za njim, stigao ga, udarcem ga oborio na zemlju, a potom ga je, kako se sumnja, još jednom udario dok je bio na zemlji i najverovatnije su i tada nastale povrede opasne po život.

Potom se bivši bokser vraća do kolege koji drži drugog mladića i počinje da bije i njega, iako gost ne pruža otpor. Težih povreda je tog drugog mladića verovatno spasio drugi radnik obezbeđenja, koji je pokušavao da otrgne Petra od žrtve. Na kraju snimka se vidi kako Petar i njegov kolega puštaju mladića koji odlazi. Petru M. određen je pritvor u trajanju do 30 dana, on se tereti za pokušaj ubistva i nanošenje lakih telesnih povreda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati