Hronika

Direktno.rs

08. 05. 2023. 10:16 0

Danas četiri sahrane žrtava masakra u školi

Četvoro dece, koje je dečak-ubica Kosta Kecmanović (13) ubio u pucnjavi u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Cela Srbija, ali i region tuguje za nastradalom decom. Danas je poslednji ispraćaj A.Č, dečaka pred kojim je bila blistava karijera, A.B, devojčice koja bi da nije ubijena slavila rođendan pre dva dana, S.N. devojčice sa najlepšim loknama i B.A. od koje su se oprostili i njeni Nikšićani.

Juče je u Crnoj Gori proglašen dan žalosti zbog dve tragedije koje su zadesile Srbiju prethodnih dana. Zastava na crnogorskoj ambasadi u Beogradu danima je na pola koplja...

- U 14 časova na Bežanijskom groblju u Beogradu biće sahranjena B.A. (2011). Čestita staronikšićka porodica A. zaslužila je da, kad već svi Nikšićani koji imaju obavezu ne mogu da pođu i obave ljudsku, prijateljsku i građansku dužnost i izjave saučešće, Nikšić tišinom i mukom isprati malu B. na njen večni počinak.

- Imam jednu molbu za sve nikšićke ugostitelje, jer smatram da Nikšić ima veću obavezu od ostalih gradova u Crnoj Gori. Molim vas da sutra ugasite muziku u svojim objektima. Molim vas da sutra tišinom pokažemo A. da su Nikšić i Nikšićani zajedno sa njima u neizmernom bolu za malenom - stoji u jučerašnjoj emotivnoj objavi na Fejsbuku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati