Hronika

[ Izvor: Sport klub ]

26. 03. 2023. 12:08 2

Fudbalerke pesnicama tukle devojku na Adi

Novi skandal na terenima ženskog fudbala. Igračice Rada, Nevena Marković i Aleksandra Ubović, pesnicama su nasrnule na Sofiju Ilić, koleginicu iz Požarevca i to tokom utakmice Požarevljanki sa Zemunom, u 11. kolu Prve lige za žene.

Prvotimke „građevinara“ suspendovane su do izricanja konačne kazne. Postupak je podveden pod oznakom „hitno“ i do srede naloženo izjašnjavanje aktera o do sada nezabeleženom incidentu na domaćim terenima.

Nevena Marković i Aleksandra Ubović skovale su plan o napadu na Sofiju Ilić, posle susreta Požarevca i Rada, u desetom kolu Prve lige za žene. Izbor je pao na Adu Ciganliju, gde kao domaćin igra ekipa Zemuna. Već prilikom izlaska „igračice sa brojem 13“ tandem Marković - Ilić odlučio je da „namiri pravdu“. Prema navodima iz prijave, članice Rada „neovlašćeno su ušle u restriktivan prostor, kao gledaoci, verbalno i fizički napale Sofiju Ilić, prilikom njenog izlaska sa terena i ulaska u svlačionicu.“

Sukob između igračice Požarevca i Radovog tandema počeo je tokom međusobnog susreta dve ekipe u Stigu. Od tada, trajala je sedmodnevna intenzivna komunikacija, prepuna pretnji, psovki, uvreda i najava brzog obračuna. Prema tvrdnjama Sofije Ilić, uoči gostovanja u Beogradu, dobila je poruku da se vide „vrlo, vrlo uskoro“, uz dopunu:

- Imaš malo više vremena da se organizuješ, al samo malo.

Sve praćeno pojedinim fotografijama, nalik pretećim…

Konačan obračun usledio je na Adi Ciganliji. Incident je dugo trajao, u iskazu Sofija Ilić tvrdi da je „ruku držala u torbici, u slučaju da krenu sve odjednom, pa da stegne upaljač, ili bokser u odbrani.“

- Drugarica je uspela da me skloni do žice, tu smo stajale i pričale, nakon čega su se tri osobe stvorile iza nas i zadobila sam udarac u glavu. Razbesnela sam se i krenula na njih, ali su me sklonili predsednik i ostali. Dok smo stajali, one su prilazile sa namerom nastavka sukoba. Zatim su se napakovale kod kapije, dok meni pod strahom nije bilo nimalo jednostavno - istakla je između ostalog Sofija Ilić u pisanom opisu skandaloznih dešavanja na Adi Ciganliji.

Izjave su dostavile i službena lica utakmice Zemun - Požarevac, kao dokazni materijal priložen je i video snimak incidenta. Do srede, u podne, viđenje događaja izneće suspendovane igračice, Nevena Marković i Aleksandra Ubović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati