Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

08. 03. 2023. 15:31 33

Direktor JP "Beogradska tvrđava" se tukao na Ledinama (VIDEO)

Tokom proteklog vikenda dogodila se masovna tuča između više grupa muškaraca u ugostiteljskom objektu na Ledinima, tokom proslave zavičajnog udruženja "Dani Bosanskog Grahova", a prema saznanjima portala Nova.rs, jedan od aktera je i vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Beogradska tvrđava", Nemanja Šegrt.

Kako je potvrđeno za Nova.rs, došlo je prvo do verbalne rasprave dve porodice, a zatim i tuče oko muzike i pevačice oko 01.00 sat iza ponoći.

U tuči su učestvovali J. Š. (60), I. Š (60), N. Š. (34), M. Š (32) iz jedne porodice i S. D. (49), S. D. (25) i M. D. (24) iz druge porodice, a oni su se najpre udarali pesnicama, nakon čega su, kako se nezvanično saznaje, letele i flaše na sve strane.Nakon okršaja, kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu prevezeni su N.Š. (34), I. Š. (60), J. Š. (60) kojima su konstatovane lake telesne povrede, dok su kod M.Š. (32) konstatovane teške telesne povrede.
Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a kako smo nezvanično saznali, juče je saslušano više od 20 lica povodom ovog događaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati