Hronika

[ Izvor: k1info.rs ]

28. 02. 2023. 11:42 22

Pijan pokosio devojku, pretio ljudima, pa dobio SMEŠNU kaznu

B. M. (40) koji je u Glavnoj ulici u Zemunu na prešačkom prelazu udario devojku, a potom se svađao sa okupljenim očevicima i pretio im, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je 25. februara odredilo zadržavanje. Njemu je, takođe, već određena kazna zatvora.

On je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa krivičnim delom Nasilničko ponašanje. Osumnjičeni je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, sa 1,76 promila alkohola u krvi, te je tako ugrozio javni saobraćaj i doveo u opasnost telo ljudi, piše k1info.rs.

B. M. je vozilom udario i na poklopac motora nabacio oštećenu, koja je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu i na taj način joj naneo teške telesne povrede.

Istom prilikom je ugrozio spokojstvo građana, jer je posle izazivanja saobraćajne nezgode prišao okupljenim građanima koji su se zatekli na mestu gdogađaja, obrativši im se neprimerenim rečima.

Posle sašlusanja osumnjičenog, tužilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom najpre utvrđena kazna zatvora od po šest meseci za svako krivično delo, a zatim izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine, koju ce osuđeni izdržavati u prostorijama u kojima stanuje, bez primene elektronskog nadzora, uz kumulativno izricanje mere bezbednosti Zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati