Hronika

Direktno.rs

20. 02. 2023. 09:17 14

Đorđeviću upućene jezive pretnje: Završićeš u jendeku!

Predsedniku pokreta Oslobođenje Mlađanu Đorđeviću sinoć su na Tviteru upućene jezive pretnje.

Posle Đorđevićeve kritike na Tviteru Aleksandra Vučića zbog izdaje i hapšenja novinara Dejana Zlatanovića, sa naloga Dobrica Ristić stigle su jezive pretnje.

- Mlađo, ti svakog dana dodaješ po jedno slovo u izdaju Srbije! Dejan je u zatvoru i on vrlo dobro zna zbog čega! A ti kako si počeo, završićeš u jendeku, tvoja sreća što nećeš videti, da o tvom završetku niko neće komentarisati - napisao je Dobrica Ristić.

Nalog Dobrica Ristić je otvoren u avgustu 2022. i na njemu se mogu pročitati vrlo čudna razmišljanja kao i retvitovanja objava Branka Raduna, Marijana Rističevića, Gorana Davidovića Firera, SNS naloga Detektor laži, kao i retvitovanje objava sa veličanjem Aleksandra Vučića.

U jednom od tvitova Ristić traži “dranje” poslanika DS Srđana Milivojevića, tako da je Đoreviću, po svemu sudeći, namenio lakšu smrt.

Predsednik Oslobođenja se trenutno nalazi u radnoj poseti Rusiji, tako da nije dostupan za komentar hoće li pretnje prijaviti policiji i kako će reagovati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati