Hronika

[ Izvor: Mediji ]

05. 02. 2023. 17:42 1

Grupa napadača izbola dva mladića u Mirijevu

U noći između subote i nedelje, oko jedan sat iza ponoći, došlo je do tuče ispred ugostiteljskog objekta u beogradskom naselju Mirijevo kada je više nepoznatih osoba napalo N. Ž. (27) i S. Ž. (20) i zadalo im više ubodnih rana, a dvadesetogodišnjak je zadobio teške telesne povrede.

Kako piše Telegraf.rs, do incidenta je došlo u Ulici Nine Kirsanove kada su dvojica mladića, inače gosti objekta, napadnuta sprejem za koji se pretpostavlja da je suzavac.

Grupa nepoznatih počinalaca ih je zatim tukla po glavi i telu, a jedan od njih naneo im je više ubodnih rana u predelu nogu, ruku i leđa.

Oba povređena lica prevezena su u Urgentni centar, a S. Ž. su konstatovane teže telesne povrede i zadržan je na intenzivnoj nezi, dok su kod druge žrtve utvrđene lakše povrede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati