Hronika

31. 01. 2023. 13:13 3

Aleksić na suđenju optužio učenicu da opisuje scenu iz filma

Na suđenju Miroslavu Miki Aleksiću zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje i silovao svoje učenice danas su okrivljeni Aleksić i njegov branilac postavljali sramna i jeziva pitanja Nikolini V. žrtvi ovog samozvanog profesora glume, aludirajući da je sve izmislila i prepričavala scene iz filma!

Nikolina je na prethodnom ročištu ispričala jezive detalje iz škole glume "Stvar srca", kao i sa čim su se susretale devojke. Nakon što je ona završila svedočenje, na današnjem ročištu pitanja je krenuo da postavlja njegov branilac Zoran jakovljević, kao i sam Mika. Prvo je pitanja krenuo da postavlja advokat koji je pitao da li je bilo incidenata kada je Milena Radulović držala monologe u studiju "Stvar Srca"? Na ovo pitanje Nikolina je odgovorila da se "ne seća". Potom je pitao da li je "Mika prema nečijem radu u grupi bio neprimeren i brutalan", a žrtva ovog samozvanog profesora glume je odgovorila da jeste.

- Verbalno je vređao i ponižavao nas - rekla je Nikolina.Branilac Mike Aleksića upitao je potom Nikolinu da li je Ivana V. koju je, kako se navodi u optužnici, Aleksić seksualno zlostavljao imala dečka u tom periodu, na šta je Nikolina rekla da jeste.

Mika Aleksić je postavio pitanje: "Da li Vam je poznat film "One su bombe" o aferi seksualnog zlostavljanja". Ovo pitanje sudija je odbio, međutim, Aleksić je nastavio: "Nikolina ne opisuje scenu koju je doživela već scenu iz filma. A za to imam i dokaze koje ću predočiti. Kada ste ispričali drugu neprijatnost Ivani i šta je rekla?"

Nikolina je kratko odgovorila da se dogodilo odmah kada je izašla iz kancelarije.

Aleksić je potom upitao: "Ispričali ste i za prvu i drugu neprijatnost".

- Za prvu nisam odmah, a za drugu odmah kada sam izašla, kao što sam već rekla - rekla je Nikolina.
Aleksić je dodao: "Taj događaj zadržali ste za sebe do Herceg Novog kada ste se i videli sa Barbarom. Da li Vam je ona nešto ispričala?"

- Samo mi je rekla da se u toj školi dešavaju strašne stvari, da Mika gura devojkama ruke u gaće i ljubi ih u usta - rekla je žrtva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati