Hronika

[ Izvor: Mediji ]

04. 01. 2023. 10:18 1

Dokazi policije: Na splavu umesto 220 bilo 715 ljudi

Beogradski splav "Fristajler" počeo je da tone tokom novogodišnje noći, a vlasnik, menadžer i direktor uhapšeni su u ponedeljak zbog sumnje da su omogićili ulazak većem broju ljudi nego što splav može da primi zbog čega je on i počeo da tone. Kako saznajemo, na splavu koji je registrovan za 220 ljudi, bilo je najmanje 715 osoba.

Prema informacijama koje posedujemo, tokom uviđaja policija je pronašla ulaznicu sa rednim brojem 715 koji je kako se sumnja broj ulaznice prodat za proslavu u novogodišnjoj noći.

Podsetimo, samo nekoliko minuta posle ponoći 1. januara "Fristajler" je počeo da tone. Nastala je opšta panika i metež, a gosti i osoblje splava su uspeli da pobegnu.

Samo pukom srećom nije bilo stradalih, a na zvaničnim stranicama beogradskog splava, objavljeno je saopštenje da splav neće raditi zbog "godišnjeg odmora i novonastale situacije".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati