Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

05. 12. 2022. 13:47 24

SNS batinaš uhapšen sa 15 kilograma marihuane

Aktivista Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu Bojan Mirč, koji je javnosti postao poznat nakon što je lomio transparente sugrađanima koji su protestovali zbog decenijama neispravne vode, uhapšen je juče u ovom gradu. Prema nezvaničnim informacijama Nova.rs, Mirč je uhapšen zbog posedovanja oko 15 kilograma marihuana.

- Uhapšeni je inače imao dosije i pre ovoga, ali to nije smetalo SNS da ga primi u svoje redove i da ga čak i uhlebe u javnom preduzeću kojim upravlja inače stranka - kaže izvor.

Mirč je svojevremeno i sam bio pripadnik policije, odakle je otpušten. Ubrzo nakon toga postaje član stranke i dobija posao u javnom preduzeću Deponija, gde dobija poziciju šefa. Mada je zrenjaninskoj javnosti poznat i od ranije zbog poslova sa narkoticima, Mirč je široj javnosti postao poznat prošlog avgusta, kada je snimljen kako napada demonstrante. Tokom koncerta u centru grada tokom manifestacije Dani piva, nekoliko desetina aktivista je došlo sa transparentima izražavajući nezadovoljstvo što ovaj grad već 18 godina nema ispravnu vodu za piće.

Njima su u jedno momentu prošla trojica muškaraca u civilu i nasilno im oteli transparente koje su zatim lomili. Ceo incident je snimljen, a ubrzo je ustanovljeno da je predvodnik nasilnika upravio bio Bojan Mirč.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati