Hronika

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

05. 11. 2022. 09:19 8

SNS preko Tvitera - pedofil, drtina, lopovčina...

Sa zvničnog Tviter naloga Srpske napredne stranke u prethodna 24 sata upućene su vulgarne i uvredljive poruke poslaniku i potpredsedniku Narodne stranke Siniši Kovačeviću, predsedniku njegove partije Vuku Jeremiću i novinaru Slobodanu Stuparu. Sve ih potpisuje Vladanka, odnosno Vladnka Malović šefica Informativne službe SNS.

Tviterom su se od petka uveče širili printskrinovi uvreda koje su sa zvaničnog Tviter naloga SNS upućene Siniši Kovačeviću, kao odgovor na njegov tvit o predsedniku Aleksandru Vučiću, dronu, ubistvu Olivera Ivanovića i zagađenom vazduhu.

Kovačević je nazvan “poremećeni pedofil”, kome ni svi prečistači vazduha ne bi pomogli da se ne oseti “koliko lažeš i bazdiš”.

Vuk Jeremić je nešto kasnije nazvan “lopovčina”, pozvan na lični revanš, a stigle su i uvrede na račun njegovog fizičkog izgleda.

Novinaru Slobodanu Stuparu, koji se na Tviteru obratio „Vladanki“ posle uvreda upućenih Kovačeviću, poručeno je da je “drtina koja fantazira kako će da šamara žene”.

Vladanka Malović je šefica Informativne službe SNS. U stranci je od 2009. godine, a napredovala je od beogradskog odbora, preko glavnog odbora, da bi 2019. godine bila izabrana u Predsedništvo stranke.

Krajem jula 2019. prisustvovala je prvom sastanku predstavnika vlasti i opozicije o izbornim uslovima, održanom na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, navodi Istinomer na svom sajtu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati