Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

30. 09. 2022. 16:15 26

Evo kolika kazna zatvora čeka silovatelja Igora Miloševića

Osuđivani silovatelj Igor Milošević uhapšen je danas u centru Beograda zbog krivičnog dela Ugrožavanja sigurnosti. Njemu je određeno policijsko zadrđavanje do 48 sati kakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

Kako se radi o opasnom kriminalcu po svemu sudeći njemu će sudija odrediti pritvor do 30 dana.- Uhapšenom Igoru Miloševiću preti kazna zatvora od šest meseci do pet godina. S obzirom da je on višestruki povratnik na njega može da se primeni i član 55a KZRS koji predviđa da se učiniocu krivičnog dela mora izreći minimalna kazna u rasponu koja je predviđena za to krivično delo. Što u konkretnom slučaju on može da dobije od tri do pet godina - kaže za "Telegraf.rs" poznati beogradski advokat Momčilo Minić.

Podsećanja radi Milošević je uhapšen danas nakon što je 20. septembra ove godine pušten iz zatvora gde je bio zbog silovanja i četiri razbojništva. Iza rešetaka je proveo 15 godina, a od svoje 14 godine počinitelj je niza krivičnih dela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati