Hronika

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2022. 10:59 5

Detalji brutalne tuče u BG: Oglasili se iz tržnog centra

U nedelju je, u beogradskom tržnom cenzru "Ada mol" došlo do brutalne tuče, kada je jedan mladić prebijen, a u okršaju je učestvovalo više osoba. Sada su se iz ovog tržnog centra oglasili, objasnivši šta se to dogodilo.

U sukobu je učestvovalo više mladića od kojih je jedan, prema izjavi očeica, pao od zadobijenih udaraca, tom prilikom udario glavom o sto, posle čega je počela da mu šiklja krv.

- Povodom incidenta koji se u nedelju 28. avgusta u popodnevnim satima dogodio u "Ada Mall shopping centru", snimci sigurnosnih kamera pokazuju da su tri mladića na trećem spratu krenula u žučnu raspravu nakon čega je došlo do koškanja koje je rezultiralo razmenom udaraca usled kojih je jedan od mladića pao na pod i tom prilikom udario glavom od sto jednog od restorana - navodi se u saopštenju ovog tržnog centra i dodaje se:

- Ubrzo je reagovalo obezbeđenje našeg centra koje je na osnovu svojih ovlašćenja pozvalo policiju i Službu hitne pomoći koja je reagovala u najkraćem roku. Ekipa hitne pomoći na licu mesta ustanovila je lakše povrede i mladiću pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Da podsetimo, infotmacija o premlaćivanju mladića objavljena je na Instagram stranici "Moj Beograd", gde je preneta i priča jednog očevica - žene koja je istakla da je prisustvovala prebijanju momka.

- Pretukli su momka u "Ada molu" izvesni ljudi, ispred svih nas sa decom. Dečku lipti krv iz glave pozadi - rekla je ona.

A onda je ispričala sve do detalja.

- Samo odjednom ispred Mekdonaldsa usred one gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama više puta da je tako snažno pao kao sveća i udario potiljak. Samo se raširila lokva krvi i on je ležao par minuta, a onda hteo da ide. Nismo gledali kuda su otišli (prim. aut. napadači), bar ja, nego odmah zvala hitnu, a obezbeđenja nigde. I posle kad su došli, oni se bave istragom dok pokušavam da zaustavim momka, koji bi da ide sa otvorenom lobanjom - priseća se užasnuta žena..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati