Hronika

[ Izvor: Mediji ]

14. 08. 2022. 07:00 18

Ubica se čudno ponašao, lomio stvari po kući, čekao ga psihijatar

Vuk Borilović (34), Cetinjanin koji je juče počinio nezapamćeni masakr kada je ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, a njega je potom likvidirao jedan od meštana naselja Medovina, u poslednje vreme ponašao se čudno i pokazivao je znake paranoičnog ponašanja, navode građani.

Kako navode meštani naselja Medovina, Borilović je u poslednje vreme bio izuzetno podozriv, nepoverljiv prema komšijama sa kojima godinama živi, pokazivao je i neke znake paranoičnog ponašanja, ali ipak niko nije mogao da nasluti što će se 12. avgusta desiti u crnogorskoj prestonici.

Komšijama se, kažu, nije mnogo obraćao, niti sa njima razgovarao.

- Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara... Bio je radan i vredan čovek, ali u poslednje vreme je bilo upadljivo da se povukao. Došao bi na posao, uradio šta treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je voleo, a koga nije voleo i to mu se videlo - ispričao je kasno za Pobjedu jedan od Borilovićevih kolega iz NP "Lovćen", navodeći da ovakav masakr može biti rezultat jedino pomračenja uma.

Meštani pričaju da je pre 15 dana Borilović upao u kuću jednog od komšija i napravio haos. Standard.me piše da je Borilović tada upao u kuću komšija i polomio im stvari! Juče je, prema navodima izvora ovog lista, trebalo da ode u Psihijatrijsku bolnicu u Dobroti zbog psihičkih problema koje je imao u poslednje vreme.

- Da je policija na vreme, nakon prvog napada na komšije, reagovala i pretresla kuću Borilovića, verovatno bi našla oružje i oduzela ga, ovako čekalo se da on ode na posmatranje u bolnicu u Dobroti - kaže jedan od sugrađana.

Nakon nezapamćene tragedije Cetinje je u šoku. Pričaju da je Borilović u poslednje vreme umislio da ga komšije progone i da "bacaju čini na njega", da ga potkradaju. Nedavno je zbog toga postavio i nadzorne kamere.

Meštani navode da je suprugu i troje dece Borilović pre nekoliko dana odveo u Herceg Novi i da se čudno ponašao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati