Hronika

[ Izvor: Jutarnji list ]

09. 08. 2022. 20:47 2

Srpski košarkaš policajcu iz Hrvatske slomio nos?!

Srpski košarkaš Sava Lešić, inače košarkaš čačanskog Borca, kao i njegovi brat i otac, bili su akteri incidenta nakon sukoba u saobraćaju.

Oni su ušli u konflikt sa 53-godišnjim hrvatskim policjacem, ali i njegovim ćerkama i sinom, koji je izvukao najdeblji kraj, pošto je dobio udarac čekićem u potiljak, a slomljen mu je i nos, piše hrvatski Jutarnji.hr.

Navodno, dve sestre su se vraćale automobilom iz Šibenika prema Kninu, gde je došlo do nesporazuma u saobraćaju, kako je rečeno, zbog preticanja.

Nakon toga je neko iz vozila beogradskih tablica pokazao tri prsta, na šta im je odgovoreno sa srednjim prstom. Nakon toga su oba vozila zaustavljena.

Nastao je incident, gde je, po pisanju hrvatskih medija, 13-godišnja devojčica pljunuta i ošamarena.

Sestre su potom ocu, policajcu koji je takođe bio pripadnik Prve hrvatske policije, ispričale šta im se dogodilo. Otac devojčica je u ponedeljak uveče otišao sa sinom, odnosno bratom dve sestre, i svaka je krenula svojim automobilom, u Strmić, gde su ispred kuće zatekli auto naših tablica.

Otac, koji je inače član hrvatske policije zaputio se da pronađe naše državljane, a navodno je odmah dobio letvu u leđa, dok je njegov 27-godišnji sin udaren čekićem u potiljak, nakon čega se srušio i udario šakom o nos, piše Jutarnji list.

U međuvremenu je o svemu obaveštena policija koja je pronašla dvojicu braće i privela ih, ali su navodno u ponedeljak uveče pušteni iz kninske policijske stanice, završava hrvatski list.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati