Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

28. 06. 2022. 19:46 1

Otmica mladića: Policajcu preti 12 godina robije

Povodom interesovanja javnosti za događaj od dana 26. 06. 2022. godine, kada je u Bačkom Jarku, opština Temerin, radi predaje novca otet oštećeni D. P (22), koji je tom prilikom zadobio telesne povrede, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je donelo Naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih S. S. i S. M., zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo Otmica kažnjivo Krivičnim zakonikom Republike Srbije članom 134, stav 2, za šta je zaprećena kazna zatvora u trajanju od 3 do 12 godina.

U toku do sada preduzetih radnji i mera, na osnovu naloga javnog tužilaštva, osumnjičeni S. S. i S. M. su uhapšeni, te im je bilo određeno zadržavanje do 48 časova.

Osumnjičeni su u zakonskom roku privedeni i saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, nakon čega je javno tužilaštvo Višem sudu u Novom Sadu predložilo određivanje pritvora.

- Kako se sumnja, S. M. i S. S. su oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su snimili i snimak poslali devojci oštećenog - saopšteno je ranije iz policije.

Povodom ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će u toku vođenja istrage hitno i detaljno preduzimati dokazne radnje, nakon čega će u skladu sa zakonom donositi dalje procesne odluke, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati