Hronika

[ Izvor: Blic ]

15. 06. 2022. 18:50 0

Miljkoviću će se suditi sa ostalim optuženima

Pripremno ročište Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu završeno je danas popodne u Specijalnom sudu u Beogradu. Nastavak je zakazan za 4. 5. i 6. jul. Kako je po okončanju današnjeg procesa rekao advokat Goran Petronijević, doneto je rešenje da o spajanju predmeta drugooptuženog Marka Miljkovića, koji je bio razvojen i određeno mu je postavljanje branioca po službenoj dužnosti.

- Sudija je donela odluku da se danas čita deo optužnice koji je već bio pročitan, zbog spajanja postupka. Sad bi trebalo i Miljkovću izvesti sve ove radnje koje su do sada određene. Da li će se na narednom ročištu spojiti predmet, to ćemo videti, ali pripremno ročište se nastavlja izlaganjem predloga tužioca, izjašnjenjem okrivljenih i odbrane. Ovo je veoma obiman predmet, tužilac je danas stigao do 2.700 strane u čitanju dokaza. Glavni pretres će krenuti u roku od 30 dana od završetka pripremnog ročišta - rekao je Petronijević.

Da advokat Marka Miljkovića neće biti, kako je najavljeno, bivši sudija Milenko Cvijović, potrdila je i advokatica Miljana Perendija, branilac optuženih.

- Ovo sada znači da Miljkovićev advokat neće biti Milenko Cvijović već ima postavljenog branioca po službenoj dužnosti - rekla je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati